loading

Category: Gospodin čovjek

 • Home
 • Category: Gospodin čovjek

IPHONE 12 CIJENA

iPhone 12 – Izuzetna kombinacija snage i stila

Predstavljen krajem 2020. godine, iPhone 12 i dalje pruža vrhunsko iskustvo u 2024. godini. Njegova snaga, prepoznatljiv dizajn i moderne funkcije čine ga atraktivnim izborom za savremene korisnike.

Ključne specifikacije iPhone 12:

 • Ekran: Super Retina XDR OLED zaslon, 6.1-inčna dijagonala, rezolucija 2532 x 1170 piksela.
 • Procesor: A14 Bionic čip, koji osigurava iznimne performanse i energetsku učinkovitost.
 • Kamere: Dualni sistem zadnjih kamera: širokokutna od 12 MP i ult širokokutna od 12 MP. Noćni način rada za sjajne fotografije u slabim svjetlom. 4K video snimanje pri 60fps.
 • Dizajn: Elegantno dizajn sa ravnim ivicama i aluminijskim kućištem. Dostupno u nekoliko atraktivnih boja.
 • Baterija: Trajanje baterije koje može izdržati čitav dan uz normalnu upotrebu. Brzo punjenje do 50% kapaciteta u 30 minuta.
 • Ostale značajke: Face ID prepoznavanje lica, 5G konektivitet, iOS 16 operativni sistem.

iPhone 12 – Cijene u BiH za 2024. godinu:

Procijenjene u BiH za 2024. godinu variraju ovisno o kapacitetu i prodavaču, ali izgledaju ovako:

 • 64GB: od 1.200 KM
 • 128GB: od 1.350 KM
 • 256GB: od 1.600 KM

Gdje kupiti iPhone 12 u BiH:

iPhone 12 možete naći kod ovlaštenih Apple distributera i maloprodaja u BiH, uključujući:

 • m:tel
 • BH Telecom
iphone 12

Zašto odabrati iPhone 12:

Savremena tehnologija i performanse: A14 Bionic čip garantuje brzinu i glatko funkcioniranje, a 5G konektivitet pruža ultrara brzi internet.

Svestranost kamera: Dualni sistem kamera i Noćni način rada omogućuju snimanje kvalitetnih fotografija i videa u svim svjetlosnim uvjetima.

Elegantan dizajn: iPhone 12 ima prepoznatljiv i atraktivan dizajn koji će vas izdvojiti iz mase.

iOS 16 operativni sistem: Najnoviji iOS 16 pruža novi interfejs, poboljšanu sigurnost i brojne nove funkcionalnosti.

iPhone 12 i dalje predstavlja odličan izbor u 2024. godini. Kombinacija moderne tehnologije, izuzetnih kamera, elegantnog dizajna i iOS 16 operativnog sistema čini ga izvrsnim telefonom za savremene korisnike.

Napomena: Cijene navedene u tekstu su procjene i mogu se mijenjati ovisno o prodavaču i trenutnim akcijama. Uvijek preporučujemo da provjerite aktualne cijene prije kupovine.

MAX POTENT

Potent Max su potpuno prirodne tablete za povećanje efikasnosti i libida. Za većinu muškaraca veličina penisa je vječna stvar.

Mnogi muškarci su nezadovoljni dužinom, ali često i obimom svog organa. Iako je prosječna dužina penisa oko četrnaest centimetara prema svjetskom istraživanju, veliki broj muškaraca ga smatra malim, podprosječnim penisom.  

Max POTENT služi za produženje seksualnog čina, pomažući muškarcima da izdrže duže. Sastav se sastoji od organskih južnoameričkih biljnih ekstrakata. 

Glavni sastojci formule su crni mak, guarana, borojo i yohimbine. Oni se vežu zajedno kako bi stimulirali sakupljanje dušikovog oksida, povećavajući protok krvi u području male karlice. Potent Max je dobar za eliminaciju seksualne i erektilne disfunkcije, osim toga za pravilan rad prostate.

Potent Max su capsule za erekciju koje će se postarati da vaša erekcija bude duplo veća i duplo snažnija nego ikada pre. Ukoliko ste do sada patili od bilo kakvih problema sa erektilnom disfunkcijom, ili pak sa potencijom, ove capsule za erekciju su tu da vam pomognu i spase vas.

Ove kapsule za erekciju su potpuno prirodne, i mogu se čak koristiti i preventivno pre pojave erektilnih problema.

Djeluju prvenstveno na principu stimulacije i poboljšanja mikocirkulacije te ubrzavanja i povećanja dotoka krvi u penis. Osim sastojaka za trajno povećanje veličine penisa, poboljšavaju seksualnu želju i energiju, potenciju, pružaju nuspojave dužu erekciju, ali i poboljšavaju količinu ejakulacije.

Kakve rezultate očekivati?

 • Snažna, stabilna i izražena erekcija u bilo kojoj dobi
 • Povećana seksualna potreba
 • Povećanje dužine intimnog kontakta u prosjeku do par sati
 • Povećana seksualna izvedba i izdržljivost
 • Steknite apsolutno samopouzdanje
 • Poboljšanje stanja i funkcionisanja muškog genitourinarnog sistema u cjelini

Svi sastojci koji su korišćeni u formuli Potent Max kapsule za erekciju su potpuno prirodni! To je ujedno i najbolja stvar ovog leka, a svi korisnici u Srbiji će mu sigurno biti zahvalni. Zapravo, svi sastojci koji se nalaze u Potent Max kapsulama su oni sastojci koji svako od nas maltene ima kod kuće! Ko bi rekao da prazuluk, komorać i đumbir imaju tu moć da produže vaš penis?

Prednosti i mane

Prednosti koje možete dobiti od prirodnog dodatka Potent Max su mnoge i sve su erotske prirode. Za početak, pomoći će vam da poboljšate svoju seksualnu sferu čineći vas sigurnijim tokom seksualne izvedbe. Zahvaljujući njegovim karakteristikama, moći ćete:

 • Povećava seksualnu želju, što će vam omogućiti da imate više odnosa sa svojim supružnikom;
 • Poboljšajte erekciju, koja će biti veća i ostati duže s vremenom;
 • Ostvarite energizirajući i revitalizirajući učinak u kratkom vremenskom periodu; kroz ovu funkciju, možete doživjeti jedinstvenu i besprijekornu zabavu i za vas i za vašu drugu polovinu.

Kako uzimati Potent Max

Upotreba Potent Max dodatka prehrani je jednostavna; sve što treba da uradite je da se pridržavate terapije dugoročno i dosledno. Za korištenje proizvoda trebate samo sljedeće stavke:

 1. Napunite čašu običnom vodom;
 2. Koristite samo jednu tabletu u pakovanju;
 3. Progutajte Potent Max pilulu i pijuckajte čašu vode nakon što je stavite na jezik.
 4. Prodavac predlaže uzimanje dvije tablete dnevno, a zatim dvije čaše vode kako bi se osiguralo pravilno gutanje. Ako planirate da se upustite u seksualnu aktivnost tokom dana, uzmite tabletu pola sata prije odnosa.

Kontraindikacije i nuspojave Potent Max dodatka

Potent Max dodatak ima minimalne negativne efekte jer je u potpunosti sastavljen od prirodnih komponenti. Posebno je važno biti svjestan svake osjetljivosti na jednu od aktivnih komponenti i odmah prekinuti njenu upotrebu ako se otkriju neželjene reakcije.

Takođe, ukoliko uzimate bilo koje lekove ili patite od određene bolesti, trebalo bi da se obratite lekaru pre upotrebe Potent Max tableta.