loading

Category: Politika i zanimacija

  • Home
  • Category: Politika i zanimacija

KAKO PREPOZNATI DA LI MUŠKARAC PORODIČNI ČOVJEK ILI ŽENSKAROŠ

Mnoge žene se trude da budu dobre domaćice i brižne supruge kako bi sačuvale svoj brak od nevjere. 

Međutim, stručnjaci ističu da muškarci često ne varaju svoje supruge zato što nisu dovoljno dobre, već zbog svoje navike da varaju. Ako je vaš partner sklon nevjeri, ne postoji način da ga spriječite u tome. Ipak treba napomenuti da nisu svi muškarci skloni varanju. 

Mnogi od njih su vjerni muževi svojim suprugama, dok ima i onih koji imaju divne supruge, ali imaju i ljubavnice. Sklonost ka varanju se kod muškarca formira još u ranoj adolescenciji. Često se to dešava iz razloga što su njihovi roditelji bili nevjerni jedno drugome ili su u svom okruženju imali takvo ponašanje.

Mnogim muškarcima mladosti nije važan kvalitet veze koji imaju, već im je važniji broj žena koje su imali. Pojedini muškarci jednostavno razmišljaju samo o intimnosti i samo to im je važno pa neće propustiti priliku d spavaju sa bilo kojom ženom. 

Postoje i oni muškarcima kojima nedostaje uzbuđenja i adrenalina u životu pa to pokušavaju nadoknaditi na ovaj način. Odlazak kod ljubavnice je za njih poput lova ii pecanja, a ako žena kojim slučajem sazna, stvari za njega postaju još zanimljivije. 

Uvijek treba napomenuti da ako je muškarac ženskaroš to ne znači da on ne voli svoju ženu. Koliko god vam ovo možda smiješno zvučalo, ženskaroši mnogo rjeđe napuštaju svoje supruge. Pa kako onda prepoznati da li je muškarac porodični čovjek ili je samo obični ženskaroš? 

Ženskaroša lako možete prepoznati po sljedećim znakovima. 1. Ženskaroš pomno prati i ispituje svaku ženu koja prođe pored njega. 2. Ženskaroš nikada ne propušta priliku da razgovara sa lijepim ženama, da im da kompliment i slično. 

3. Ženskaroš vodi mnogo računa o svom izgledu, moderno se oblači i redovno ide u teretanu. 4. Redovno posjećuje kafiće, restorane, noćne klubove i sva mjesta gdje može sresti mnoštvo lijepih žena. 5. Na društvenim mrežama komunicira sa mnoštvom lijepih i mladih žena.

Izvor: Infopult.info