loading

BESPLATNA NAVIGACIJA BEZ INTERNETA

  • Home
  • Blog
  • BESPLATNA NAVIGACIJA BEZ INTERNETA
besplatna navigacija bez interneta

Postoji mnogo besplatnih aplikacija koje možete koristiti za putovanja bez interneta. Evo nekoliko mojih omiljenih:

  • Google Maps:Google Maps je odlična opcija za navigaciju bez interneta. Prije putovanja možete preuzeti karte područja koja posjećujete. Zatim možete koristiti te karte za navigaciju, čak i ako nemate internet vezu.
image

Maps.me:Maps.me je još jedna dobra opcija za navigaciju bez interneta. Slično Google Maps-u, Maps.me vam omogućuje da preuzmete karte područja koja posjećujete. Također ima niz drugih funkcija, kao što su pretraživanje točaka interesa i planiranje ruta.

image 1

Sygic:Sygic je GPS aplikacija koja nudi navigaciju bez interneta. Ima niz funkcija, kao što su glasovne upute, prometne informacije i brzinjska ograničenja.

image 3

OsmAnd:OsmAnd je open-source aplikacija za karte koja nudi navigaciju bez interneta. Ima niz funkcija, kao što su glasovne upute, prometne informacije i planiranje ruta.

image 2

Here WeGo:Here WeGo je aplikacija za karte koja nudi navigaciju bez interneta. Ima niz funkcija, kao što su glasovne upute, prometne informacije i informacije o javnom prijevozu.

best traffic apps 2022 here

Ovo je samo nekoliko od mnogih besplatnih aplikacija koje možete koristiti za putovanja bez interneta. Najbolja aplikacija za vas ovisit će o vašim individualnim potrebama i preferencijama.

Evo još nekih savjeta za korištenje aplikacija bez interneta za putovanja:

  • Prije putovanja provjerite da li ste preuzeli sve karte koje vam trebaju.
  • Pobrinite se da je baterija vašeg telefona puna prije nego što krenete na put.
  • Možda ćete htjeti ponijeti vanjski punjač ako planirate koristiti telefon tijekom cijelog dana.
  • Imajte na umu da neke funkcije možda neće biti dostupne bez internet veze, kao što su prikazivanje prometa u realnom vremenu ili pretraživanje točaka interesa.

www.muski.ba

Posted in Oprema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *