loading

Najbolji muški parfemi

  • Home
  • Blog
  • Najbolji muški parfemi
parfemi 2023

Popularni muški parfemi u 2023. godini:

Bleu de Chanel – Chanel

Sauvage – Dior

Acqua di Gio Profumo – Giorgio Armani

Terre d’Hermès – Hermès

Aventus – Creed

Spicebomb – Viktor & Rolf

Le Male – Jean Paul Gaultier

The One for Men – Dolce & Gabbana

Eros – Versace

Fahrenheit – Dior

Važno je napomenuti da je izbor parfema vrlo privatna stvar i da svaki čovjek ima svoj vlastiti ukus. Stoga je uvijek najbolje isprobati parfem prije kupnje kako biste bili sigurni da vam se sviđa.

Donosimo vam i opise spomenutih parfema:

Bleu de Chanel – Chanel: Ovaj parfem je poznat po svojim drvenastim i citrusnim notama, a opisan je kao elegantan, sofisticiran i modern. Ima srednje do visoku trajnost i projekciju.

Sauvage – Dior: Ovaj parfem je poznat po svojim svježim i začinskim notama, a opisan je kao intenzivan, muževan i privlačan. Ima visoku trajnost i projekciju.

Acqua di Gio Profumo – Giorgio Armani: Ovaj parfem je poznat po svojim morskim notama i akordima tamjana, a opisan je kao elegantan, senzualan i sofisticiran. Ima srednju do visoku trajnost i projekciju.

Terre d’Hermès – Hermès: Ovaj parfem je poznat po svojim citrusnim i drvenastim notama, a opisan je kao prirodan, muževan i sofisticiran. Ima visoku trajnost i srednju projekciju.

Aventus – Creed: Ovaj parfem je poznat po svojim voćnim i drvenastim notama, a opisan je kao muževan, privlačan i sofisticiran. Ima visoku trajnost i projekciju.

Spicebomb – Viktor & Rolf: Ovaj parfem je poznat po svojim začinskim i drvenastim notama, a opisan je kao muževan, privlačan i eksplozivan. Ima srednju trajnost i visoku projekciju.

Le Male – Jean Paul Gaultier: Ovaj parfem je poznat po svojim slatkim i začinskim notama, a opisan je kao muževan, senzualan i privlačan. Ima visoku trajnost i srednju projekciju.

The One for Men – Dolce & Gabbana: Ovaj parfem je poznat po svojim slatkim i drvenastim notama, a opisan je kao muževan, privlačan i elegantan. Ima srednju trajnost i projekciju.

Eros – Versace: Ovaj parfem je poznat po svojim voćnim i drvenastim notama, a opisan je kao muževan, privlačan i senzualan. Ima visoku trajnost i srednju projekciju.

Fahrenheit – Dior: Ovaj parfem je poznat po svojim drvenastim i začinskim notama, a opisan je kao muževan, privlačan i elegantan. Ima srednju trajnost i projekciju.

Izvori:

Fragrantica (https://www.fragrantica.com/)

GQ (https://www.gq.com/)

Men’s Health (https://www.menshealth.com/)

Esquire (https://www.esquire.com/)

Harper’s Bazaar (https://www.harpersbazaar.com/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *