loading

POZE U SEXU

  • Home
  • Blog
  • POZE U SEXU
poze u sexu

Seksualne poze se odnose na različite načine na koje se partneri mogu uskladiti tijekom seksualnog odnosa kako bi postigli uzajamno zadovoljstvo. Ovdje je nekoliko poznatih seksualnih poza:

  1. Misionarska poza: Partner koji penetrira leži na partneru koji je ispod njega, okrenut prema njemu. To je jedna od najpoznatijih i najčešćih poza.
  2. Leđno na leđa (spooning): Partneri leže jedan do drugoga, kao dvije žlice u ladici, s partnerom koji penetrira iza.
  3. Doggy style (uzdignuta poza): Partner koji penetrira stoji, dok je drugi partner na rukama i koljenima.
  4. Jahaća poza: Partner koji penetrira leži, dok drugi partner sjedi na njemu i preuzima kontrolu nad pokretima.
  5. Kaubojska poza (obrnuta jahačka): Partner koji penetrira leži na leđima, dok drugi partner sjedi na njemu, okrenut prema njegovim nogama.
  6. 69: Partneri leže jedan na drugome u položaju “69”, gdje se istovremeno pružaju oralni seks jedno drugome.
  7. Vodeni lotos: Partneri sjede jedan nasuprot drugome, povezani nogama, a potom se polako spajaju.

Važno je razumjeti da svaka osoba ima različite preferencije i udobnosti u seksualnosti, te je komunikacija i poštovanje partnera od ključne važnosti. Uvijek se preporučuje razgovarati s partnerom o željama, granicama i potrebama kako biste zajedno istraživali i pronašli poze koje vam najbolje odgovaraju. Važno je biti otvoren i iskren te razvijati međusobno povjerenje kako biste zajedno uživali u intimnosti.

Poze u sexu – trošenje kalorija

poze sex

Poze u sexu po horoskopskim znakovima

Želite li saznati što možete očekivati u krevetu od osobe rođene u određenom horoskopskom znaku? Zanima Vas kakav je u sexu i koja mu ja omiljena poza u sexu? Astrologija će dati odgovor na sve!

Ovan

Ovan je opsjednut seksom. Budućnost jedne veze kod njega se uglavnom odlučuje u krevetu. Upravo zbog toga ne voli kada mora dugo čekati da dođe do seksa. A koji su za njega zadovoljavajući položaji? Ako što duže može voditi ljubav s partnerom i isprobati što više poza.

Bik

Jedan je od najosjećajnijih Zemljanih znakova : voli duge, zanimljive, kao i varirajuće položaje dok vodi ljubav. Važno mu je da partner doživljava nebeska zadovoljstva. Osoba rođen u znaku Bika, obožava beskrajne poljupce i maženje. Uživa u sporom, nježnom i smislenom vođenju ljubavi.

Blizanci

Dok je u vještinama dobre komunikacije i u flertovanju nepobjediv, međutim u krevetu je već stidljiv. Voli kada partner kontrolira sve u toku vođenja ljubavi. Ovaj horoskopski znak obožava igranje uloga i jahački položaj. Voli spontano voditi ljubav, a ne unaprijed isplanirane večere.

Rak

Od svih horoskopskih znakova Rakovi su najnestašniji, tako da kod njih tradicionalne poze skoro ne dolaze u obzir. Ljubavni apetit im varira, ali uglavnom vole i preferiraju duge, varirajuće pozicije dok vode ljubav. Pošto mu se apetit teško može smiriti, teško mu je odgovarati. Međutim, ako poznajete po koji poseban položaj, oborit ćete ga definitivno s nogu.

Lav 

U spavaćoj sobi je vrlo aktivan i velikodušan, Lav je obožavatelj okrenutog jahačkog položaja jer se voli pokazati svome partneru. Nema inhibicije, ali da bi se potpuno otvorio, potrebna mu je nježnost i briga. Najčešće je on inicijator i vođa, ali jedna kreativna osoba lako ga može odvući u krevet.

Djevica 

Djevica ne komplicira previše stvari. Lozinka je jednostavnost, efikasnost i što dublje prodiranje. Omiljena joj je poza misionarska. Ovaj položaj omogućava njenom partneru da u potpunosti prodre u njih. Mogu tu pozu isprobati i na ivici kreveta, tako će zadovoljstvo biti potpun!

Vaga 

Vaga i u svojim vezama teži ka ravnoteži i uzajamnosti. Svejedno je da li je predigra ili je glavno jelo kod divljeg vođenja ljubavi, Vaga je opsjednuta pozom 69. Garantirano će obje strane iskusiti novu razinu zadovoljstva!

Škorpion 

Ovaj horoskopski znak voli najviše eksperimentirati od svih znakova. Kod njega jednostavno sve može doći u obzir. Dok su njegovi svakodnevni pokušaji u životu uglavnom ugroženi, u krevetu od njega možete očekivati sve. Važna mu je promjena i kontrola. Ne postoji nikakva poza koju ne bi isprobao, ali mu je omiljena jahačka poza.

Strijelac

Znak vatrenog elementa je spontan, obožavatelj uzbudljivih predigri prije vođenja ljubavi. Ne voli svakodnevne stvari, kreativnost mu se manifestira i u krevetu. Posebno ih pali vođenje ljubavi na javnim mjestima. Stoga je preporučljiva poza ta koju bilo gdje može primijeniti, tj. gdje god se partner može smjestiti u sjedeći položaj.

Jarac 

Kao i prema svemu, tako i prema vođenju ljubavi se okreće s velikom ozbiljnošću. Za njega je to proslava ljubavi, a ne neka ludorija. Za njega seks nije samo predigra i maženje nakon toga, nego i emocionalna raspoloživost. Jarcu je omiljena poza ležeći položaj sa strane. To je jedan predivan, romantičan položaj, gdje zadovoljstvo izazvano sporim dodirima, lako može prijeći u divlje vođenje ljubavi.

Vodenjak 

Ovaj horoskopski znak voli eksperimentirati i uvijek ima potrebu za novim stvarima. Nepredvidljiv je i voli nekonvencionalne stvari. Upravo zbog toga stojeći pseći položaj mu može biti najdraži položaj u seksu. Činjenica je da ova poza nije najekstremnija, ali ipak prema položaju zvijezde najljepše zadovoljstvo može donijeti jednom Vodenjaku.

Ribe

Uz osobnost ovoga znaka, koji je mističan i sanjar, navodno najbolje odgovara poza gdje cijelim tijelom može dodirivati svog partnera, a to je sjedeći, grleći položaj. Sjedeći položaj je naročito ugodan za oboje, a može biti divlji, sporiji i romantičan podjednako.

Posted in Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *