loading

TURSKI MED ZA POTENCIJU

 • Home
 • Blog
 • TURSKI MED ZA POTENCIJU
turski med za potenciju

Turski med za potenciju, poznat i kao “honey” (med) u turskoj tradiciji, ima dugu povijest kao prirodni afrodizijak. Smatra se da je ova posebna vrsta meda izvorno potekla s područja Anatolije u Turskoj.

Ovaj med proizvodi se od posebnih biljaka i pčela koje su karakteristične za to područje i čini ga moćnim sredstvom za povećanje muške potencije i poboljšanje seksualne funkcije.

Povijest turskog meda za potenciju:

Upotreba meda u svrhu poboljšanja seksualne funkcije i libida ima dugu tradiciju u mnogim kulturama diljem svijeta. U turskoj kulturi, med se koristi stoljećima kao prirodni način za poticanje seksualne želje i povećanje muške potencije. Turski med za potenciju proizvodi se na tradicionalan način, koristeći biljke i pčele koje su karakteristične za to područje, što mu daje jedinstvene značajke i prednosti.

Značajke turskog meda za potenciju:

Turski med za potenciju često se ističe zbog svojih nutritivnih sastojaka i ljekovitih svojstava. Glavni sastojak ovog meda je med od cvijeta, a on je obogaćen dodatnim prirodnim sastojcima kao što su različiti biljni ekstrakti i ljekovite tvari koje doprinose njegovim afrodizijačkim svojstvima. Neke od ključnih značajki ovog meda uključuju:

 1. Afrodizijačko djelovanje: Turski med za potenciju smatra se prirodnim afrodizijakom koji može pomoći u povećanju seksualne želje i poboljšanju erekcije.
 2. Nutritivne vrijednosti: Ovaj med sadrži esencijalne vitamine, minerale i enzime koji mogu podržati cjelokupno zdravlje tijela i pomoći u povećanju energije.
 3. Povećanje izdržljivosti: Turski med za potenciju može pomoći muškarcima da povećaju svoju izdržljivost u seksualnom činu, što može biti od koristi za održavanje dužih i zadovoljnijih seksualnih iskustava.
 4. Poboljšanje cirkulacije: Neke tvari prisutne u ovom medu mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi u tijelu, što može biti korisno za bolju opskrbu krvi genitalijama i erektilnu funkciju.
 5. Antioksidativna svojstva: Turski med za potenciju sadrži antioksidante koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i održavanju zdravlja stanica.

Kako se pije i koristi turski med za potenciju:

Turski med za potenciju obično se konzumira oralno, iako postoje različiti načini primjene. Evo nekoliko uobičajenih načina na koji se ovaj med koristi:

 1. Oralno uzimanje: Preporučena doza meda obično je navedena na pakiranju proizvoda. Uobičajeno je uzimanje jedne ili dvije čajne žličice ovog meda prije spavanja ili nekoliko sati prije planiranog seksualnog odnosa.
 2. Miješanje s napitkom: Turski med za potenciju može se pomiješati s toplim napitkom, poput čaja ili mlijeka, kako bi se olakšalo uzimanje.
 3. Uporaba kao premaz: Neki ljudi koriste ovaj med kao prirodni premaz za kožu genitalija prije seksualnog odnosa.
 4. Uparivanje s drugim sastojcima: Neki recepti kombiniraju turski med s drugim prirodnim sastojcima poznatim po afrodizijačkim svojstvima, poput đumbira, ljute paprike ili oraha.

Važno je naglasiti da se prije početka uzimanja ovog meda za potenciju preporučuje konzultacija s liječnikom kako bi se osiguralo da nema kontraindikacija ili interakcija s postojećim zdravstvenim stanjima ili lijekovima.

Važno je napomenuti da turski med za potenciju nije znanstveno dokazan lijek za liječenje problema s potencijom. Međutim, prema tradicionalnoj turskoj medicini i iskustvima pojedinaca, taj med se smatra afrodizijakom, što znači da može poticati seksualnu želju i poboljšavati erektilnu funkciju. Razlog za to može ležati u nekim od njegovih sastojaka koji mogu imati blagotvoran učinak na tijelo:

 1. Med od cvijeta: Glavni sastojak ovog meda je med od cvijeta koji ima prirodno slatki okus i bogat je antioksidansima. Antioksidansi pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i održavanju zdravlja stanica.
 2. Aminokiseline: Med sadrži aminokiseline, osnovne gradivne jedinice proteina. Aminokiseline su važne za mnoge funkcije tijela, uključujući sintezu dušikovog oksida, tvari koja pomaže opuštanju krvnih žila, uključujući one u penisu, što može poboljšati protok krvi.
 3. Enzimi: Med sadrži enzime koji mogu pomoći u razgradnji i apsorpciji hranjivih tvari koje su važne za opće zdravlje i seksualnu funkciju.
 4. Polifenoli: Turski med može sadržavati polifenole, koji su fitonutrijenti s antioksidativnim svojstvima. Polifenoli mogu pomoći u smanjenju upala i poboljšanju cirkulacije, što je važno za seksualno zdravlje.
 5. Minerali: Med također sadrži različite minerale poput cinka, selena i magnezija, koji su važni za seksualno zdravlje i hormonsku ravnotežu.

Važno je napomenuti da je potrebno više istraživanja kako bi se utvrdila točna učinkovitost turskog meda za potenciju. Učinci ovog meda mogu varirati od osobe do osobe, te se individualni rezultati mogu razlikovati. Ako osjetite bilo kakve probleme s potencijom ili seksualnim zdravljem, uvijek se obratite svom liječniku kako biste dobili odgovarajuću dijagnozu i liječenje. Ne smijete koristiti turski med ili bilo koji drugi dodatak bez konzultacije s liječnikom, osobito ako imate postojeće zdravstvene probleme ili koristite druge lijekove.

Posted in Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *