loading

Journal Man: Klasični kaputi za poslovni look

  • Home
  • Blog
  • Journal Man: Klasični kaputi za poslovni look
Moda

Svaka nova sezona u mušku garderobu donosi nekoliko modnih noviteta, ali i vraća sve one omiljene odjevne komade i modne dodatke koji se ističu spojem jednostavnih linija, neutralnih i zemljanih boja, ugodnih materijala i svestranog karaktera te nose status muških modnih klasika. U prepoznatljivom, ali osvježenom izdanju, ti svestrani modeli nalaze se u središtu muške garderobe i svakodnevnih kombinacija.

Za zimsku sezonu, na popisu modnih klasika iz muškog ormara svake se godine iznova ističu puloveri, košulje, odijela i, naravno, elegantan klasični kaputi.

Klasični kaputi za zimski poslovni look

Zbog prirode posla, mnogi muškarci većinu vremena provode u odijelima ili drugim poslovnim kombinacijama, no kad stigne zima, sako neće biti dovoljan da vas ugrije. Zbog toga je dobro investirati u dobar i kvalitetan klasični kaput. Osim što će vas grijati u hladnim zimskim danima koji su nam već stigli, kaput klasičnog kroja vašoj će zimskoj garderobi dati formalan izgled i uglađeni izgled.

Osim što će biti idealni dodatak zimskoj poslovnoj garderobi, klasični kaput ove zime nije rezerviran samo za business look. Neočekivano dobar spoj donose kombinacija elegantnog kaputa i trenirke, a odlično će se uklopiti i u casual kombinacije pletiva i traperica.

Elegantni kaputi ove zime dolaze u crnoj, sivoj, tamnoplavoj i smeđoj boji te u kariranom i herringtone uzorku, nastavku smo izdvojili najbolje modele koje trenutno možete pronaći u trgovinama i web shopovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *